پیش بینی های برون سپاری حسابداری برای سال 2018 و پس از آن


برون سپاری حسابداری روندی است که در آستانه گذار بزرگ است. با منابع موجود و پیشرفت فناوری، این بخش در سال های آینده تقاضای بالایی را تجربه خواهد کرد. صنعت برون سپاری از 76.9 میلیارد دلار در سال 2017 به 88.9 میلیارد دلار در سال 2018 افزایش یافته است.

در سال‌های بعد، انتظار می‌رود که این میزان افزایش یابد، زیرا قبلاً فقط وظایف اساسی حسابداری، پرداختنی‌ها، مالیات‌ها و محاسبات برون سپاری می‌شد. اما اکنون همه چیز تکامل خواهد یافت و کسب و کارها شرکای برون سپاری را در کارهای پیچیده تری درگیر خواهند کرد.

با توجه به تغییری که صنعت برون سپاری حسابداری مشاهده می کند، در اینجا چند پیش بینی وجود دارد که بر بقیه سال 2018 غالب خواهد بود.

1. تقاضای بالا برای برون سپاری حسابداری

تقاضای زیاد برای برون سپاری حسابداری به دلیل عوامل زیادی است. همانطور که سازمان ها در فرآیندهای تجاری مهم تر غرق می شوند، برون سپاری به مدیریت کارآمد وظایف حسابداری و تامین مالی کمک می کند. علاوه بر این، برون سپاری حساب ها به طور کلی مقرون به صرفه خواهد بود. در بلندمدت، برای امور مالی کسب و کار مفید خواهد بود.

2. اتوماسیون و راه حل های مبتنی بر ابر

امروزه نیاز به دسترسی به حساب های خود در هر زمان و هر مکان وجود دارد و این عملکرد به راحتی با راه حل های مبتنی بر ابر قابل دستیابی است. همچنین، حسابداری مبتنی بر ابر دسترسی به زیرساخت‌های پیشرفته را با قیمت‌های مقرون‌به‌صرفه ارائه می‌دهد که در غیر این صورت هزینه زیادی را به همراه خواهد داشت.

به غیر از انعطاف پذیری استفاده از Cloud، اتوماسیون مزیت بزرگ دیگری برای خدمات برون سپاری حسابداری است. کسب و کارها زمان زیادی را به وظایف حسابداری اختصاص می دهند که با اتوماسیون بسیاری از فعالیت های حسابداری می توان تا حد زیادی کاهش داد.

3. برون سپاری وظایف تامین مالی پیچیده

مهم ترین تغییر در قالب وظایفی است که برون سپاری می شوند. پیش از این، تنها وظایف اساسی مانند بدهی ها، مطالبات، تطبیق ها و رعایت مالیات برون سپاری می شد. در حال حاضر، گزارش های مالی پیچیده، برنامه ریزی مالی، بسته شدن، مدیریت و تجزیه و تحلیل، همه چیز برون سپاری خواهد شد.

4. تغییر مدل های قیمت گذاری

همانطور که ساختار برون سپاری به طور فزاینده ای در حال تحول است، مدل قیمت گذاری نیز در حال تحول است. شرکت ها به جای ارائه درآمد ثابت یا هزینه ثابت به شریک برون سپاری حسابداری، اکنون به دنبال ارائه هزینه های متغیر هستند. این امر به صرفه جویی در هزینه ها و کاهش هزینه ها در صورت کاهش حجم تجارت کمک می کند.

5. نیاز روزافزون به امنیت سایبری

بیش از هر چیز، وظایف حسابداری و تامین مالی در برابر حملات امنیتی آسیب پذیر هستند. از این رو، اطمینان از امنیت سایبری و همچنان امکان دسترسی به داده‌ها در هر زمان و هر مکان، نیاز روز است. برای این کار، شرکای برون سپاری باید از امنیت سیستم های خود اطمینان حاصل کنند و از تمام اطلاعات مهم مرتبط با یک تجارت محافظت کنند.

6. نیاز به یک پلتفرم واحد

متخصصان حسابداری، و همچنین متخصصان خارج از حسابداری، اکنون می دانند که ارزیابی جداگانه داده ها ممکن نیست. به منظور دستیابی به گزارش دهی و بهره وری بالاتر، آنها باید از اطلاعات مالی و حسابداری با بازاریابی، فروش، توزیع و اطلاعات سایر بخش ها استفاده کنند. این بدیهی است که نیاز به یک پلتفرم واحد را افزایش می‌دهد که بتواند بدون زحمت تمام داده‌ها را یکپارچه کند.

7. تغییر به حسابداری موبایل

اگر تقریباً برای همه چیز از گوشی های هوشمند استفاده می کنیم، پس چرا حسابداری نکنیم؟ متخصصان حسابداری شروع به اضافه کردن این مورد به لیست خود کرده‌اند، زیرا می‌خواهند بتوانند به‌روزرسانی‌های بی‌درنگ را دریافت کنند، داده‌ها را به صورت آنلاین تجزیه و تحلیل کنند، صفحه‌ها را به اشتراک بگذارند، به پیام‌رسانی فوری دست یابند و از طریق تلفن خود مکالمه ویدیویی انجام دهند. این کار باعث می شود که آنها بتوانند وظایف شغلی خود را به نحو بهتری انجام دهند.

نتیجه گیری

حرفه ای ها و کسب و کارها برای انجام فرآیندهای تجاری مهم مرتبط با توسعه، فعالیت های پرطرفدار و فرصت های جدید تلاش می کنند. این به این دلیل است که آنها اغلب درگیر کارهای معمولی هستند، که ممکن است آنقدر پیچیده باشند یا نباشند، اما هنوز زمان‌بر هستند و انرژی زیادی را می‌گیرند. با این حال، به دنبال در روندهای فوق، اکنون برون سپاری وظایف حسابداری و ایجاد فرصت های جدید آسان تر است.


دیدگاهتان را بنویسید