7 نکته برتر حسابداری برای مشاغل کوچک


با نزدیک شدن به پایان سال مالی، ممکن است خیلی زود به نظر برسد که سیستم حسابداری خود را به عنوان صاحب کسب و کار بررسی کنید. آیا باید در پایان سال مالی شروع به بررسی دفاتر خود کنید؟ پاسخ مثبت است.

این به شما فرصتی می دهد تا سیستم حسابداری خود، از جمله مالیات را تجزیه و تحلیل کنید تا کارایی کسب و کار را افزایش دهید. شما می توانید حوزه های کسب و کار خود را که نیاز به بهبود دارند شناسایی کنید.

در بخش بعدی به اشتراک می گذاریم 7 نکته استراتژیک حسابداری که کارایی کسب و کار شما را به سطح بالاتری می برد.

7 نکته حسابداری آخر سال برای مشاغل

این نکات حسابداری را برای بهبود عملکرد کسب و کار دنبال کنید:

1. از آخرین نرم افزار استفاده کنید

نرم افزار حسابداری را به عنوان بخشی از حسابرسی پایان سال خود بررسی کنید. مقررات فدرال هر سال تغییر می کند و نرم افزار حسابداری شما باید آخرین به روز رسانی ها را داشته باشد.

طبق آخرین مقررات، برای معاملات ملکی، فرم 1099-S ضروری است. فقط در صورتی می توانید به این مورد دسترسی داشته باشید که آخرین نسخه نرم افزار حسابداری را داشته باشید. اگر نسخه قدیمی‌تری دارید، مطمئن شوید که فوراً آن را ارتقا دهید.

2. آشتی های خود را به روز نگه دارید

از طریق تطبیق کارت های اعتباری و حساب های بانکی می توانید خطاها را در تراکنش های مالی پیدا کنید. مخارج از طریق چک و کارت های اعتباری باید برابر با سوابق تراکنش در کارت اعتباری و صورتحساب های بانکی باشد.

در حالی که دفاتر حساب‌ها و سوابق بانکی در تمام طول سال از طریق صورت‌های تسویه حساب بانکی محاسبه می‌شوند، انجام یک بررسی دقیق در پایان سال می‌تواند به شناسایی هر گونه اشتباهی که سود شما را کاهش می‌دهد کمک کند.

3. از استراتژی های مالیاتی مطلع باشید

با مراجعه به اظهارنامه های ثبت شده، تجزیه و تحلیل کنید که آیا پرداخت های مالیاتی خود را بهینه کرده اید یا خیر. اگر اظهارنامه های خود را طبق آخرین سیاست های مالیاتی ثبت کرده اید، خروجی مالیات شما باید کمترین مقدار باشد. در غیر این صورت، مالیات‌ها را با نرخ‌های بالاتر پرداخت کرده‌اید که در نتیجه حاشیه سود کمتری به همراه دارد.

بخش حساب های شما باید در مورد آخرین تغییرات در سیاست های مالیاتی به روز بماند تا بتوانید تمام مزایای موجود را مطالبه کنید. برنامه ریزی مالیاتی صحیح تنها در صورتی می تواند اجرا شود که حسابدار شما از آخرین تغییرات نظارتی آگاه باشد.

بهترین استراتژی های مالیاتی را با تیم حساب های خود برای سال آینده مورد بحث قرار دهید تا هر ورودی طبق خط مشی فعلی انجام شود.

4. صورت های مالی خود را بررسی کنید

اشتباهات در دو صورت مالی اصلی شما – حساب سود و زیان و ترازنامه – می تواند کسب و کار شما را با مشکل مواجه کند. از طریق ترازنامه از وضعیت مالی کسب و کار خود مطلع خواهید شد.

چهار قلم کلی در ترازنامه شامل دارایی ها، بدهی ها و حقوق صاحبان سهام می باشد. دو طرف دارایی ها و بدهی ها باید برابر باشند. دفتر کل و موجودی آزمایشی را بررسی کنید تا همه ورودی ها به درستی در زیر سرفصل های مناسب ثبت شوند.

5. سوابق الکترونیکی کارکنان خود را بررسی کنید

برای مشاغل مستقر در ایالات متحده، باید فرم W-2 را برای گزارش اطلاعات دستمزد کارکنان پر کنید. جدا از اطلاعات مربوط به کل دستمزدهای پرداخت شده برای سال، فرم W-2 شامل کلیه مالیات های پرداخت شده بر روی آن دستمزدها می شود. مالیات ها شامل مالیات های ایالتی و فدرال می شود.

فرم W-2 مخفف Wage and Tax Statement است و این فرم توسط IRS صادر می شود. برای صاحبان مشاغل کانادایی، دستمزدها باید در فرم T4 گزارش شود. کارکنانی که امسال استخدام می شوند باید تمام اطلاعات مورد نیاز را در این فرم ها ثبت کنند. عدم رعایت این هنجار جریمه های سنگینی را به دنبال دارد.

شما می توانید اطلاعات کارمندان را بدون هیچ تاخیری ثبت کنید. به‌جای به‌روزرسانی فرم‌ها، از جدیدترین فرم‌ها برای جلوگیری از دردسر استفاده کنید.

6. تنظیمات فروشنده و تامین کننده خود را بررسی کنید

تامین کنندگان و فروشندگان بخش مهمی از کسب و کار شما را تشکیل می دهند.

برای پرداخت به فروشندگان و تامین کنندگان، باید از فرم 1099 – NEC استفاده کنید، که در صورتی که محل کسب و کار شما ایالات متحده باشد، غرامت غیرکارمند را پوشش می دهد. برای صاحبان مشاغل در کانادا، فرم T4As باید ثبت شود.

پر کردن فرم های مناسب به شما امکان می دهد اطلاعات کارمند خود را به موقع ارسال کنید.

7. برای سال آینده برنامه ریزی کنید

دریافت همه این اطلاعات از قبل به شما امکان می دهد عملکرد کسب و کار خود را ارزیابی کنید. آیا کسب و کار شما با نرخ مورد انتظار رشد کرد؟ آیا حاشیه سود شما در حال بهبود است یا کاهش؟

این تمرین تجزیه و تحلیل عملکرد کسب و کار به شما امکان می دهد نقاط قوت و ضعف خود را کشف کنید. همچنین می توانید انحرافات بین بودجه و عملکرد واقعی خود را بررسی کنید. هزینه هایی را که به درآمد شما اضافه نمی کنند شناسایی کنید و آنها را حذف کنید.

با حسابداری پایان سال، شما همچنین می توانید بودجه دقیق تری برای سال مالی آینده طراحی کنید. مشتریان خود را به بدهی های خوب، مشکوک و بد طبقه بندی کنید و جریان های نقدی خود را بهتر مدیریت کنید. با تامین کنندگان خود برای تخفیف و برنامه پرداخت انعطاف پذیرتر مذاکره کنید.

با تطبیق ورودی های فصل اوج خود با خروجی های خود، نیازی به گرفتن وام های کوتاه مدت از بانک ها و سایر موسسات مالی نخواهید داشت. با این کار می توانید سود وام های مدت دار را پس انداز کنید و سود خالص خود را افزایش دهید.

نتیجه گیری

راندمان بالاتر به معنای سود بیشتر برای کسب و کار شماست و با این 7 نکته ساده حسابداری می توانید به راحتی به موفقیت دست پیدا کنید. پایان سال زمان ایده آلی برای آماده سازی کسب و کار شما برای سال آینده است.

روی حوزه اصلی خود تمرکز کنید و الزامات حسابداری خود را به یک شرکت حرفه ای برون سپاری کنید. انتخاب این گزینه به شما امکان می دهد زمان بیشتری را صرف ارتقاء سطح کسب و کار خود کنید، در حالی که این شرکت ها اطمینان حاصل می کنند که دفاتر حساب های شما مطابق با آخرین مقررات حسابداری نگهداری می شوند. این یک وضعیت برد-برد هم برای شما و هم برای شرکت است، زیرا نه تنها از درآمد بالاتری برخوردار هستید، بلکه حداقل مالیات را نیز می پردازید. به پایان سال نزدیک می شود، بنابراین آیا آماده هستید حساب های خود را برای عملکرد فوق العاده در سال آینده بررسی کنید؟

درباره ما

OHI یک ارائه دهنده خدمات تخصصی برون سپاری مالی و حسابداری با بیش از شانزده سال تجربه برون سپاری مالی و حسابداری است. ما دارای تخصص برون سپاری عملکردی قوی در فرآیندهای حسابداری نهایی هستیم که فعالیت های حسابداری روزانه، تطبیق ها، فرآیندهای نهایی سازی حساب های پایان ماه و پایان سال، بازپرداخت کارکنان، پردازش حقوق و دستمزد، گزارش مدیریت و تجزیه و تحلیل مالی را پوشش می دهد.

OHI به بیش از 300 مشتری در سراسر ایالات متحده آمریکا، بریتانیا و کانادا خدمات ارائه می دهد. از شما دعوت می کنیم تا از طریق ما برون سپاری مالی و حسابداری را تجربه کنید.


درباره خدمات برون سپاری حسابداری ما بیشتر بیاموزید – با ما تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید